Te doen bij ons

Naast een gezellige lunch en borrel kunt u ook terecht voor andere gezellige middagen en avonden.

Doe eens mee aan de WijckWeetjesQuiz, eet mee op een dineravond of kom langs op onze andere evenementen. Ook is er ruimte om uw eigen borrel te organiseren.
Quizavond

Dineravond

Naast lunch en borrel organiseren wij ook dineravonden. In verschillende thema’s serveren wij u een heerlijk diner. Mee eten is alleen mogelijk op reservering dus houdt deze avonden goed in de gaten.

Quiz

Wij organiseren onze eigen vorm van een pubquiz. De WijckWeetjesQuiz. Deze avond zit bomvol gezelligheid, drukte, leuke vragen, plezier en bier! Doe mee voor de lol of juist om te winnen. Voor het winnende team staat er altijd een lekkere prijs klaar.

Quizavond
Maaltijdsalade

Uw eigen borrel bij Wijck

Er zijn bij ons tal van mogelijkheden om uw eigen borrel bij ons te organiseren. Vraag naar de mogelijkheden en samen zorgen we voor een gezellige borrel. Niet alleen voor privégelegenheden maar ook voor bedrijven of zakelijke borrels is Wijck een geschikte plek.

To Go


Heeft u geen tijd om rustig bij ons te zitten maar wel zin in een lekkere lunch? Onze koffies en broodjes bieden wij ook to go aan. Zo kunt u ook onderweg of op locatie genieten van een lekkere lunch.

Cadeaubon


Leuk om te geven en te krijgen: een cadeaubon van Wijck! Het leuke cadeau bij u uit de wij(c)k. Cadeaubonnen van ieder bedrag zijn aan de bar te verkrijgen.